Gemeente Sliedrecht
Gemeente Sliedrecht
Industrieweg 11
3361 HJ Sliedrecht
0184 495 835 - info@sliedrechtwerkt.nl

 

Praktijkverhalen

Sjannie van Lieshout bij Gemiva SVG Groep.

Bijna een jaar kom ik nu alweer op de Werf. Iedere week kom ik hier met veel plezier naar toe. Als ik er ben dan ben ik blij om iedereen weer te zien. Deze middag werk ik meestal met cliënten aan een werkje dit gaat altijd erg leuk. Zo hebben we al heel wat knopen geplakt, ballonnen geplakt.  Nu zijn we bezig met leuke pinda kransen te maken voor de winter.

Ik hoop hier nog lang elke week te kunnen komen.

Julia Belova bij Gemiva SVG Groep.

Ik ben een  alleenstaande moeder van een dochter van 7 jaar en woon in Sliedrecht. Sinds september 2016 werk ik op Leer-Werk en Activiteitencentrum De Werf van de Gemiva-SVG Groep.

 In het begin zag ik dit werk helemaal niet zitten, maar na een week was ik gewend en wilde ik niet meer weg. Op de Werf werk ik op de keramiekafdeling , waar ik verschillende werkzaamheden doe. Ik werk samen met de cliënten aan opdrachten, dit gebeurt vaak 1 op 1.

Verder help ik mee met hand en spandiensten, zoals opruimen, schoonmaken, mallen vullen, oven uitruimen enz.

 In september 2017 ben ik begonnen met de Entree opleiding, ik doe daar de richting assistent dienstverlening @ zorg. Ik ga 1 dag in de week naar school en loop nu 16 uur stage op de Werf. Het is wel erg druk met school en werk, maar ik ga er met veel plezier naar toe. In de film van de leerwerkbedrijven kunnen jullie mij zien. Ik ben daarvoor gevraagd en vond het een hele leuke ervaring om eraan mee te werken.